Office 365 vállalkozásoknak

 

Az Office 365 a Microsoft mindíg a legújabb és legfrissebb irodai csomagját foglalja magában. A jól megszokott (Word, Excel, Outlook, Powerpoint) telepíthető alkalmazások mellett a teljes szoftverpaletta a felhőben is megtalálható és internet kapcsolattal bárhonnan elérhető. A felhő segítségével könnyedén megoszthatja munkatársaival dokumentumait, naptárát így elősegítve a csoportmunkát. A hatékony csoportmunka komoly előnyt jelenthet versenytársaival szemben! Nemcsak asztali gépén, hanem notebookján, táblagépén, MacBook és Android környezetben is kezelheti céges adatait.

Online iroda

Tudjon meg többet az Office 365-ről!

 


 

Az Exchange Online fejlett lehetőségekkel segíti adatai védelmét. A kártevővédelem és a levélszemétszűrés gondoskodik a postaládák biztonságáról. Az adatveszteség-megelőzési lehetőségek megakadályozzák, hogy a felhasználók véletlenül bizalmas adatokat küldhessenek nem megfelelő személyeknek. A globálisan redundáns kiszolgálók, a prémium kategóriájú vész-helyreállítási funkciók és az Exchange Online-t folyamatosan figyelő biztonsági szakértők folyamatosan biztosítják az adatok védelmét. A pénzügyileg támogatott szolgáltatásiszint-szerződésben garantált 99,9%-os hasznos üzemidőnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy levelezése folyamatosan működni fog.

Vállalati levelezés

Tudjon meg többet az Exchange-ről!

 


 

A SharePoint Online a SharePoint hatékony funkcióit azok nélkül a vesződségek nélkül biztosítja, amelyek az infrastruktúra saját kezű kezelése esetén jelentkeznek. A rugalmas kezelési lehetőségeknek köszönhetően a szervezet megfelelőségi követelményeinek való megfeleléshez szükséges beállításokat továbbra is Ön kezelheti. A SharePointot a felhőben különálló ajánlatként vagy az Office 365 részeként vásárolhatja meg; ez utóbbi esetben az Exchange-hez, a Skype Vállalati verzióhoz, valamint az Office ügyfélprogramjaihoz és webalkalmazásaihoz is hozzáférést kap.

Csoportwebhely

Tudjon meg többet a Sharepoint-ról!

 


 

A Microsoft Dynamics CRM a Microsoft ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) megoldása, amely közösségi információk, üzleti intelligencia és felhőalapú, helyszíni vagy hibrid kampánykezelés segítségével fokozza az értékesítési és marketinges tevékenységek hatékonyságát.

Vállalati ügyfélkapcsolat kezelés

Tudjon meg többet a Microsoft CRM-ről!

 


 

Az eredményes munkacsoportok alapja a jó kommunikáció! A csoporttagok az általuk jól ismert környezetben létesíthetnek kapcsolatot a naponta használt Office-alkalmazásokon keresztül. A Skype Vállalati verzió használata révén egyszerűsíthető az infrastruktúra: egyetlen platform szükséges a hívásokhoz, a konferenciákhoz, a videokonferenciákhoz és a megosztásokhoz.

A Skype for Business része az Office 365 csomagnak!

Vállalati Online konferencia

Tudjon meg többet a SKYPE for Business-ről!

 


 

A Yammer egy olyan privát közösségi hálózat, amellyel Ön és csapatai lépést tarthatnak a történésekkel. Beszélgetéseket kezdeményezhet, fájlokon működhet együtt másokkal, és projekteket szervezhet, hogy gyorsabban haladhasson minél többet előre.

A Yammer része az Office 365 csomagnak!

Vállalati közösségi hálózat

Tudjon meg többet a Yammer-ről!

 


 

Tárolja az összes adatát biztonságban, és ossza meg őket a munkatársaival! Minden felhasználó 1 TB tárhelyet kap. A fájlokat az összes eszközén szinkronizálhatja, és bárhonnan elérheti őket, akár internetkapcsolat nélkül is. Egy egyszerű kereséssel másodpercek alatt megtalálhatja a fájlokat. Az Office Delve-vel pedig új, önt érdeklő tartalmakat fedezhet fel.

A Onedrive for business része az Office 365 csomagnak!

Vállati adattárolás

 

© 2011-2019. Logic IT Kft.     |    Belépés   |   Online fogyasztói jogok   |   Cookie beállítások   |   +36-309-248-258   |   rendelesmegkapodamagadet.hu